Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár 2024. április 16-án (kedden) 15.00 órától technikai okok miatt zárva tart.

MúzÉj-belépőjegyek ingyen kölcsönzőjeggyel!

Vegyen karszalagot nálunk és ingyenes olvasójegyet adunk egy fél évre!

Minden nálunk megvásárolt felnőttjegy mellé fél évre szóló ingyenes olvasójegyet biztosítunk, mellyel a helyben használható szolgáltatásainkon túl a könyvkölcsönzést is igénybe veheti, kipróbálhatja a „kellegykönyv” szolgáltatásunkat és böngészhet az előfizetett, valamint tesztelhető adatbázisainkban.

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár a Múzeumok Éjszakájának rendszeres helyszíneként idén is gazdag programokkal várja az érdeklődőket. Részletes programajánlatunkat itt tekintheti meg.

A karszalagok az aulában található információs pultnál (1053 Budapest, Ferenciek tere 6.) és a Közönségszolgálati Osztályon kaphatók! A jegyek a rendezvénysorozatban résztvevő valamennyi intézménybe belépésre jogosítanak, használatukkal a múzeumi buszjáratok is igénybe vehetők.

Felnőttjegy: 1900 Ft

Gyermekjegy (6–18 éves korig): 800 Ft

A rendezvény részletes programja megtekinthető a Múzeumok Éjszakája hivatalos honlapján, valamint a Fidelio különszámában.

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár programjai karszalaggal vehetők igénybe, a restaurátor-műhely látogatása előzetes regisztrációhoz kötött!

Minden kedves vendéget szeretettel látunk!