weboldal

Az Europeana csapata európai archívumok, könyvtárak és múzeumok ezreivel működik együtt a kulturális örökség szórakoztatási, oktatási és kutatási célból történő megosztásáért. Az Europeana Collections összesen több mint 50 millió digitalizált műhöz (könyv, zenemű, műalkotás stb.) biztosít hozzáférést. Kifinomult kereső és szűrő funkciói segítségével könnyedén megtalálhatja a keresett műveket.
A Magyarországon elérhető elektronikus tudományos tartalmak keresőfelülete.
A Skandináv Együttműködés (Nordic Co-operation) tagjai: Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország, Faroe szigetek, Izland azt a cált tűzték kia maguk elé, hogy ezt a térséget a világ legfenntarthatóbb térségévé tegyék    
Báró Ludvig Holberg (Bergen, 1684. december 3. – Koppenhága, 1754. január 21.) norvég-dán író. Ludvig Holberg a skandináv felvilágosodás korszakának fő figura. Az adatbázisban szövegeinek kritikai kiadását találhatjuk meg, szó magyarázatokkal, bevezetésekkel, kritikai megjegyzésekkel. Az első kiadások fakcsimiléi is megtalálhatóak az oldalon.  
A Google Arts & Culture csapata több mint 2500 múzeummal és galériával működik együtt annak érdekében, hogy bárki bebarangolhassa virtuális túrák keretében a gyűjteményeket.
A szervezet és szabadalmi hivatala fő célja a találmányok jogi védelmének biztosítása a szerződő államokban az egyetlen eurázsiai szabadalom alapján.