Virtuális programjaink egy kattintásra

Honlapunkon egyetlen kattintással elérhetővé váltak virtuális kiállításaink, melyek segítségével otthonról is kényelmesen felfedezhetők muzeális kincseink.

A pontosság bűvöletében – Eötvös Loránd élete és munkássága című virtuális tárlatunk Eötvös Loránd életébe, munkásságába, tudományos eredményeibe, gondolkodásmódjába és mindennapjaiba enged betekintést.

Könyv, talár, tudomány – Jelképek az Eötvös Loránd Tudományegyetem múltjából címmel az egyetem legfontosabb jelképeit mutatjuk be.

Orvostörténeti nyomtatványaink lapjai pedig a 16. századi orvoslás történetének érdekességeibe és a gyógyítás rejtelmeibe kalauzolják az érdeklődőket.

Virtuális könyvtártúránk segítségével műemléki épületünk termei is feltárulnak/bebarangolhatók. Csatlakozzon Ön is virtuális időutazásainkhoz vagy látogasson el személyesen könyvtárunkba és jelenleg elérhető kiállításainkra!

Az online kiállításainkon megjelenített műtárgyakon túl további érdekességeket talál EDIT-repozitóriumunkban. Muzeális kincseink felfedezéséhez kellemes időtöltést kívánunk!

Illusztráció szerzője, forrása:
ELTE EKL