A mai napon hálózatfejlesztési munkálatok miatt átmeneti kimaradások fordulhatnak elő helyben igénybe vehető szolgáltatásainkban.

Türelmüket és megértésüket köszönjük! 

Kutatási adatok kezelése, kutatási adatkezelési terv készítése

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár online képzést (Teams) hirdet Kutatási adatok kezelése, kutatási adatkezelési terv készítése címmel.

Az előadásban szó lesz a kutatási adatok megfelelő kezeléséről, illetve az NKFIH OTKA pályázatainál elvárt kutatási adatkezelési terv elkészítéséről is. Az előadás célja, hogy a résztvevők megismerjék a kutatási adat fogalmát, típusait, létrehozásának lehetséges módszereit. A bemutató további témája a kutatási adatkezelés, illetve a kutatási adattárolást segítő eszközök: az adatrepozitóriumok.

Az előadások időpontjai:

2022. február 1. 10:00 óra

2022. február 2. 10:00 óra

Az egyes előadásokra regisztrálni ezen a felületen lehet.

A képzésről videófelvétel készül, így amennyiben nem tud részt venni egyik képzésen sem, az előadás felvételéhez biztosítunk hozzáférést.

Az eseményhez való csatlakozás linkjét az előadást megelőzően a megadott értesítési címre küldjük meg. Ha a programmal kapcsolatosan kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba az oa@lib.elte.hu elérhetőségen!

Illusztráció szerzője, forrása:
https://www.s4d4c.eu/training_material/open-science-diplomacy/