K21 beszámoló nap – Eredmények a minőségfejlesztés tükrében

A K21 Minőségirányítási Koordinációs Bizottság 2022. évi negyedik negyedéves beszámolóján a munkacsoportok vezetői számot adtak az elmúlt negyedév eredményeiről, a folyamatban lévő munkákról és változásokról.

A K21 Minőségirányítási Koordinációs Bizottság munkacsoportjai elkészítették és egyhangúlag elfogadták a 2023. évi munkatervet.

A Primer kutatások munkacsoport tagjai befejezték a 2022. évi hallgatói igény- és elégedettségi mérés elemzését, illetve a Minőségügyi Irodával közreműködve véleményezték és módosították a munkatársi szolgáltatási felmérés kérdőívét.

A folyamatirányítási munkacsoport elkészítette a feladatkatasztert a Minőségirányítási Kézikönyv módosításához.

Honlaphírt tettünk közzé, illetve rövid összefoglaló film került kiküldésre 3 hónap – 3 percben címmel a munkacsoportok által elvégzett feladatokról és elért eredményekről. Hozzájárultunk és aktívan közreműködtünk egy kommunikációs kampányterv keretében a Hallgatói követelményrendszer változása alapján a vizsgára bocsátás könyvtári feltételeiről szóló kommunikációhoz a honlapon és fórumainkon.

A „virtuális Zöld könyvtár” kialakításához befejeződött az anyaggyűjtés és rendszerezés a honlapon történő megjelenítéshez és közzétételhez.

A könyvtárvezetők egyeztettek többek között az EKSZ feladatkataszterről, a Hallgatói követelményrendszer módosítása miatt a hallgatói tartozásrendezés folyamatáról, az energia-vészhelyzet miatt a szolgáltatások és nyitvatartási időszak átalakításáról, a hallgatói igény- és elégedettségmérés kiértékeléséről, véleményezték a 2022. évi munkatársi szolgáltatásokra vonatkozó felmérés kérdőívét, átbeszélték és elfogadták a Könyvtári Tanács Koordinációs Bizottságainak 2023. évi munkaterveit.

Az ülés keretében a tagok véglegesítették az EKSZ új stratégiájának készítéséhez szükséges mikrokörnyezeti elemzéseket. A makrokörnyezeti elemzések megbeszélésére a 2023. évben kerül sor.

A K21 Minőségügyi Koordinációs Bizottság eredményeiről és újabb fejlesztéseinkről honlapunkon hamarosan friss hírrel jelentkezünk.

Illusztráció szerzője, forrása:
ELTE EKL